طرز تهیه کاپ‌کیک ردولوت

این کاپ‌کیک‌ها نسخه کوچک کیک ردولوت کلاسیک، شیرینی‌ای محبوب هستند که در بسیاری از قنادی‌ها دیده می‌شود. می‌توانید آن‌ها را در روزهای تعطیل یا هر زمان دیگری که دلتان خواست آماده کنید و یا حتی، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و حتی به‌عنوان کیک تولد زیبا و خوشمزه هستند.

طرز تهیه کاپ‌کیک ردولوت

فراشپز- همان‌طور که در مقاله طرز تهیه کیک ردولوت گفتیم،  کیک ردولوت یکی از جذاب‌ترین مدل‌های کیک است که شما با آموختن طرز تهیه این کیک، می‌توانید یک کیک بسیار خوش‌مزه و خوش‌رنگ با بافتی لطیف را خودتان در خانه درست کنید. کیک ردولوت، هم ظاهر و هم طعم به‌یادماندنی و خوشی دارد.

این کاپ‌کیک‌ها نسخه کوچک کیک ردولوت کلاسیک، شیرینی‌ای محبوب هستند که در بسیاری از قنادی‌ها دیده می‌شود. می‌توانید آن‌ها را در روزهای تعطیل یا هر زمان دیگری که دلتان خواست آماده کنید و یا حتی، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و حتی به‌عنوان کیک تولد زیبا و خوشمزه هستند. کاپ‌کیک‌های ردولوت بافتی نرم و مرطوب دارند و طعم‌شان کمی حالت پنیری و دلنشین دارد. تهیه این دسر ساده است و خیلی زود به یکی از دستورهای ثابت شما تبدیل می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کاپ‌کیک ردولوت

مواد لازم برای تهیه ‌کیک

    ۲ و نیم پیمانه آرد

    نصف پیمانه پودر کاکائو بدون شکر

    ۱ قاشق چایخوری جوش‌ شیرین

    نصف قاشق چایخوری نمک

    ۲ پیمانه شکر

    ۱ پیمانه کره نرم

    ۴ عدد تخم‌مرغ بزرگ

    ۱ پیمانه خامه ترش

    نصف پیمانه شیر

    یک بطری ۲۸ گرمی رنگ خوراکی قرمز

    ۲ قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم برای تهیه فراستینگ

    یک بسته ۲۲۵ گرمی پنیر خامه‌ای نرم

    یک چهارم پیمانه کره نرم

    ۲ قاشق غذاخوری خامه ترش

    ۲ قاشق چایخوری وانیل

    یک بسته ۴۵۰ گرمی شکر قنادی

طرز تهیه کاپ‌کیک ردولوت

61

روش تهیه کاپ‌کیک‌های ردولوت درست مانند همان کیک ردولوت است، اما با این تفاوت که باید آنها را در قالب مخصوص بریزید و به صورت قالبی سرو کنید. در ادامه مراحل تهیه کاپ‌کیک‌ها را بیان خواهیم کرد:

مرحله اول: آماده کردن فر

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید و ۳۰ قالب مافین را با کاغذ بپوشانید.

مرحله دوم: تهیه خمیر کیک

برای تهیه خمیر، آرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر، شکر و کره را حدود پنج دقیقه بزنید تا سبک و پف‌دار شوند. تخم‌مرغ‌ها را یک‌به‌یک اضافه کنید. سپس خامه ترش، شیر، رنگ خوراکی و وانیل را اضافه کنید. مواد خشک را کم‌کم و با سرعت پایین مخلوط کنید؛ فقط تا جایی که یکدست شوند.

مرحله سوم: ریختن مواد کاپ‌کیک در قالب

قالب‌ها را تا دوسوم پر کنید. حدود بیست دقیقه بپزید تا خلال دندان تمیز بیرون بیاید. پنج دقیقه در قالب خنک کنید، سپس بیرون بیاورید تا کامل سرد شوند.

62

مرحله چهارم: تهیه فراستینگ

برای فراستینگ، پنیر خامه‌ای، کره، خامه ترش و وانیل را بزنید تا بافتی لطیف ایجاد شود. سپس شکر قنادی را کم‌کم اضافه کنید تا مخلوط صاف شود. فراستینگ را روی کاپ‌کیک‌های کاملا خنک‌شده پخش کنید یا با قیف بزنید.

نکات کاربردی برای بهتر شدن طعم کاپ‌کیک‌های ردولوت

دقیق‌ترین راه برای اندازه‌گیری مواد خصوصا در طرز تهیه انواع کیک خانگی، به‌ویژه آرد، استفاده از ترازوی آشپزخانه است. کافی است کاسه همزن را روی ترازو بگذارید، وزن را صفر کنید و مواد خشک را مستقیماً داخل آن الک کنید. این کار هم سرعت را بالا می‌برد و هم نتیجه‌ای یکنواخت‌تر می‌دهد.

اگر دوست دارید طعم شکلات در کاپ‌کیک‌های ردولوت بیشتر حس شود، می‌توانید تا دو قاشق غذاخوری پودر کاکائوی بیشتر به خمیر اضافه کنید یا بخشی از کاکائو را با پودر کاکائوی دارک جایگزین کنید. فقط توجه داشته باشید که رنگ کاپ‌کیک کمی تیره‌تر می‌شود و از شدت قرمزی آن کاسته خواهد شد. در صورت افزودن حداکثر مقدار کاکائو، یک قاشق غذاخوری شیر بیشتر اضافه کنید تا بافت خمیر حفظ شود.

برای رسیدن به رنگ قرمز روشن و شفاف، یک تا دو قاشق غذاخوری رنگ مایع یا چند قطره رنگ ژلی کافی است. اگر می‌خواهید قرمز غلیظ‌تری داشته باشید، مقدار رنگ را کمی بیشتر کنید.

رنگ خوراکی به سرعت روی دست، پارچه یا سطح کار لکه می‌اندازد. پس از استفاده در ظرف را ببندید و هر قطره پاشیده شده را بی‌درنگ با دستمال مرطوب پاک کنید.

اگر دوست دارید فراستینگ سفت‌تر شود، شکر قنادی را کم‌کم اضافه کنید تا بافت دقیقاً مطابق سلیقه شما شود. در نهایت، می‌توانید یک کاپ‌کیک را خرد کنید و روی فراستینگ بپاشید. اگر می‌خواهید رنگ تزئین کاپ‌کیک‌ها پررنگ‌تر باشد، مقدار کمی رنگ بیشتر به کاپ‌کیک اضافه کنید و پیش از پخت با خلال چوبی داخل خمیر پخش کنید.

63

سوالات متداول

چطور کاپ‌کیک‌های باقی‌مانده را نگه دارم؟

کاپ‌کیک‌های بدون فراستینگ را می‌توانید یک تا دو روز در ظرف دربسته و در دمای اتاق نگه دارید. فراستینگ اضافه تا یک هفته در یخچال تازه می‌ماند. هر دو را می‌توان جداگانه تا سه ماه فریزر کرد. برای مصرف، نیم ساعت تا یک ساعت در دمای اتاق بگذارید تا یخ‌زدایی شود. کاپ‌کیک‌های فراست‌شده نیز تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری هستند.

برای فریز کردن کاپ‌کیک‌های بدون فراستینگ، آن‌ها را ابتدا چند ساعت روی سینی فریز کنید، سپس در ظرف مناسب فریزر بریزید.

این کاپ‌کیک‌ها را با چه چیزهایی می‌توان سرو کرد؟

این کاپ‌کیک‌ها برای مهمانی‌ها، مناسبت‌های خاص یا حتی یک پذیرایی ساده مناسب هستند. طعم ملایم شکلات، رنگ سرخ جذاب و فراستینگ پنیری روی کاپ‌کیک‌ها باعث می‌شود میان انواع دسر خودنمایی کنند. اگر می‌خواهید لیستی از دسرهایی داشته باشید که از نظر مزه و بافت شبیه به هم باشند، می‌توانید کنار این کاپ‌کیک‌ها از کوکی‌ با مغز مربا، پای گیلاس یا مجموعه‌ای کامل از دسرهای ردولوت مثل کیک لایه‌ای، کوکی ردولوت یا دونات ردولوت استفاده کنید.

منبع: مجله اسنپ اکسپرس

ارسال نظر