طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی و گوجه

استانبولی پلو مجلسی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که به روش‌های مختلفی بدون گوشت، با گوشت و یا حتی با استفاده از گوشت مرغ تهیه می‌شود. غذایی که می‌توان آن را در لیست انواع غذا با سیب زمینی قرار داد و آن را همراه با سالاد شیرازی و یا انواع مختلف ترشیجات نوش جان کرد.

طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی و گوجه

فراشپز- استانبولی پلو مجلسی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که به روش‌های مختلفی بدون گوشت، با گوشت و یا حتی با استفاده از گوشت مرغ تهیه می‌شود. غذایی که می‌توان آن را در لیست انواع غذا با سیب زمینی قرار داد و آن را همراه با سالاد شیرازی و یا انواع مختلف ترشیجات نوش جان کرد.

اگر شما هم از علاقمندان به انواع غذاهای ایرانی با برنج هستید، یا اگر گیاه‌خوارید و یا ترجیح می‌دهید با طرز تهیه استانبولی پلو بدون گوشت با سیب زمینی و گوجه آشنا شوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید! این غذا می‌تواند یکی از گزینه‌های عالی برای مواقعی باشد که نمی‌دانید برای غذا برای ناهار چی بپزم؟

51

مواد مورد نیاز برای تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی و گوجه

در ادامه لیستی از مواد مورد نیاز برای تهیه این غذای خوشمزه که طرفداران زیادی نیز دارد، به همراه مقادیر مورد نیاز از هر یک از آن‌ها آورده شده است:

    برنج ۲ پیمانه

    سیب زمینی ۲ عدد

    گوجه فرنگی ۲ عدد

    رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذا خوری

    پیاز بزرگ  ۱ عدد

    ادویه (نمک، فلفل، ادویه پلویی، دارچین و زرد چوبه) به مقدار کافی

    روغن مایع به مقدار کافی

اگر به دنبال آن هستید مواد غذایی خود را به صورت صد در صد ارگانیک و طبیعی تهیه کنید، می‌توانید از مقاله طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی برای عطر و طعم بیشتر دادن به این غذا و یا استانبولی پلو با مرغ استفاده کنید. علاوه بر این، بهتر است برای این غذا سراغ خرید برنج ایرانی بروید.

طرز تهیه استانبولی پلو بدون گوشت

52

متا ایرانی‌ها عاشق غذاهای برنجی هستیم و دوست داریم لیستی از این غذاها درست کنیم تا در زمان مواجه با سوال «غذای برنجی چی درست کنیم؟» سراغ این لیست برویم. در ادامه قصد داریم مراحل لازم برای تهیه این غذای خوشمزه را با یکدیگر مرور کنیم. پس با ما همراه باشید.

مرحله اول

در نخستین مرحله از طرز تهیه استانبولی پلو لازم است ۲ پیمانه برنج مورد نیاز را که می‌تواند ترکیبی از برنج‌های ایرانی، هندی و یا دودی باشد را خوب بشویید و آن را نمک بزنید. بعد از شستشوی برنج، نوبت آن است که پیاز را نگینی خورد کرده و ۲ عدد گوجه فرنگی مورد نیاز را رنده کنید. سیب زمینی‌ها را هم لازم است پوست کنده و آن‌ها را مکعبی خورد کنید.

مرحله دوم

در مرحله دوم لازم است پیازها و سیب زمینی‌های خورد شده را در یک تابه و با استفاده از مقدار کافی روغن تفت دهید. با تفت دادن و سرخ کردن پیاز و سیب زمینی (به صورت جداگانه) نوبت آن رسیده که رب گوجه را همراه با ادویه ها به پیاز اضافه کرده و سپس سیب زمینی‌های خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله و با گرفته شدن خامی بوی رب، نوبت آن است که گوجه فرنگی‌های رنده شده را اضافه کنید. در ادامه نیز می‌توانید برای خوش طعم و خوش رنگ کردن مواد ¼ پیمانه آب به آن‌ها اضافه کنید و فرصت دهید تا مواد در درجه حرارت بالا به خوبی پخته شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله کلیه مواد میانی که قرار است لابه لای برنج استانبولی پلو قرار داده شوند آماده شده اند. لازم به ذکر است که شما می‌توانید این مواد را همراه با لوبیا سبز نیز به کار ببرید و لوبیا را به این غذا اضافه کنید!

مرحله پنجم

در مرحله آخر برای آبکش کردن برنج، در یک قابلمه جداگانه ابتدا مقداری روغن ریخته وآن را بر روی درجه حرارت ملایم قرار دهید. سپس یک لایه برنج و در ادامه یک لایه از مواد میانی تهیه شده را داخل قابلمه به ترتیب بریزید.

مرحله ششم

مواد خام استانبولی پلو به همراه برنج را برای مدت زمانی در حدود ۴۰ دقیقه دم بگذارید. بعد از گذشت مدت زمان مذکور استانبولی پلو شما آماده شده و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

53

جمع بندی

تهیه و تدارک انواع غذاهای ایرانی از لیست غذاهای شمالی گرفته تا انواع خورشت‌های ایرانی و یا غذاهای بدون برنج و یا با برنج ایرانی، همیشه بهترین انتخاب‌ها برای برگزاری میهمانی‌های رسمی و خانوادگی است.

سوالات متداول

۱- مقدار مواد غذایی ذکر شده در این دستور آشپزی برای چند نفر کافی هستند؟

این مواد برای ۴ نفر کافی هستند.

۲- برای جلوگیری از سوختن استانبولی پلو باید به چه نکاتی دقت داشت؟

با توجه به اینکه در تهیه این غذا از رب گوجه استفاده شده است، باید دقت داشته باشید که برای پخت ۴۰ دقیقه‌ای آن نباید قابلمه بر روی درجه حرارت بالا قرار گرفته شود چراکه در این صورت غذا به سرعت ته گرفته و ته‌دیگ آن می‌سوزد.

منبع: مجله اسنپ اکسپرس

ارسال نظر