فراشپز- بیسکوئیت های بای، یکی از پرطرفدارترین بیسکویتها میباشد که در ایران بسیار محبوب است و طرز تهیه راحتی دارد و شما میتوانید در منزل برای کودکان خود یک بیسکویت ساده و سالم را تهیه کنید ولی بهتر است برای رسیدن به نتیجه بهتر از ترازو برای وزن کردن مواد استفاده کنید. شما میتوانید مانند نمونههای حاضری وسط خمیرهای بای مغز شکلات قرار دهید و یا به صورت ساده تهیه کنید.های بای را میتوانید هم در فر و هم بدون فر تهیه کنید. امروز در فراشپز، های بای مغزدار با نشاسته ذرت را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم
آرد ۲۱۰ گرم (حدود ۱ و ۲/۳ پیمانه)
نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۴ ق چای خوری
پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیههای بای
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. سپس کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط و سه بار الک کنید سپس ۱ ق غذا خوری از مخلوط آرد بردارید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
کره نرم شده را خرد کنید و داخل کاسه ریخته و به همراه پودر قند به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کره کاملا سبک و حجیم شود حتما در حین هم زدن کره دورگیری کنید سپس در ادامه تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
مرحله سوم: تهیه خمیرهای بای
مخلوط آرد را طی ۲ مرحله به مواد فوق اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید اصلا نباید ورز بدهید، زیراهای بای سفت میشود سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم به یک قسمت پودر کاکائو را اضافه میکنیم و به قسمت دیگر ۱ ق آردی را که در مرحله اول جدا کردیم اضافه میکنیم و اگر خمیر شل بود میتوانید ۱ ق دیگر آرد اضافه کنید باید خمیر در حدی باشد وقتی گلوله میکنید بدون ترک باشد.
مرحله چهارم: تهیههای بای مغزدار
از خمیر گلوله کوچکی تهیه کنید و داخل هر گلوله شکلات چیپسی قرار دهید و مانند اشک به آن فرم دهید سپس گلولهها را کنار هم بچینید و با پشت قاشق کمی روی آن را فشار دهید تا ضخامتش کمتر شود سپس سینی آماده شده را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله پنجم: پختهای بای خانگی
بعد از گذشت این زمانهای بایها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا زمانی که با لبه کارد تست کنید وفتیهای بای روی سینی راحت حرکت کردند آماده شده و از فر خارج کنید بعد از خنک شدن از روی سینی بردارید. نوش جان
فوت و فنهای دستور تهیههای بای با پیمانه در خانه
از شکلات چیپسی ساده استفاده کنید شکلات چیپسی نسوز در حین پخت ذوب نمیشود و سفت میماند.
بیسکویت در فر نرم هستند و بعد از خنک شدند بافتی کاملا مشابه بیرون خواهند داشت.
حدود ۳۰ عددهای بای با مقادیر فوق خواهید داشت.
برای فر برقی و توستر ۲۰ درجه دما کمتر تنظیم شود.
از مارگارین نیز میتوانید بجای کره استفاده کنید.
منبع: پارسی دی