فراشپز- دسر زبرا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که با استفاده از پودر ژلاتین و نشاسته تهیه میشود. این دسر شیری در دو رنگ سفید و کاکائویی تهیه میشود که به صورت یکی در میان داخل ظرف ریخته و به شکل زبرا یا گورخری و راه راه در میآید. این دسر به صورت تک نفره در ظروف مناسب تهیه و در جشنهای تولد یا مهمانیها سرو نمود. میتوان این دسر را درون قالب نیز تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر زبرا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم دسر زبرا
شیر سرد ۶ لیوان
شکر ۱ لیوان
نشاسته ذرت یا گل ۴ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه دسر زبرا
مرحله اول
برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص زبرا در ابتدای کار، پودر ژلاتین را درون نصف لیوان آب سرد ریخته و روی بخار کتری قرار میدهیم تا به طور کامل حل شود. در ادامه تمام مواد به جز پودر کاکائو را به دو قسمت تقسیم میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله دو قابلمه جدا گانه برداشته و هر قسمت مواد را داخل این قابلمهها میریزیم. در ادامه پودر کاکائو را فقط داخل یکی از قابلمهها میریزیم. وقتی که با هم ترکیب شد، روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.
مرحله سوم
هم زدن مواد باعث میشود که مایه دسر گلوله گلوله نشود و پخته شود. در بین پخت، ژلاتین حل شده را در دو قابلمه میریزیم و پخت را ادامه میدهیم تا جایی که به غلظت فرنی برسد. در هر قالبی میتوان این دسر را تهیه کرد.
مرحله چهارم
میتوان از قالبهای تک نفره یا چند نفره استفاده کرد. قالبها را چرب کرده و یک قاشق از مایه سفید و یک قاشق مایه کاکائویی میریزیم. دوباره مایه سفید را وسط میریزیم و این کار را ادامه میدهیم تا مواد کامل تمام شود.
مرحله پنجم
سپس درون یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند و خودش را بگیرد. وقتی که دسر خودش را گرفت میتوان از دور قالب آن را آزاد کرد و در ظرف مناسب برگرداند. دسر را درون پودر نارگیل میغلتانیم و آن را تزیین میکنیم و سپس سرو میکنیم.
منبع: چی شی