فراشپز- دسر گلکسی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب میباشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر گلکسی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم دسر گلکسی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر کیبی ۱۸ عدد
شیر عسلی ½ قوطی
پودر خامه ۴ قاشق غذاخوری
کرم کارامل دنت ۴ عدد
بیسکویت پتی بور به مقدار کافی
مواد لازم گاناش
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تختهای به مقدار کافی
طرز تهیه دسر گلکسی
مرحله اول
برای تهیه دسر گلکسی خوشمزه در ابتدای کار خامه صبحانه را به همراه پنیر کیبی، شیر عسلی، پودر خامه و کرم کارامل درون میکسر میریزیم و به خوبی میکس میکنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا بیسکویتها را دانه دانه درون شیر فرو برده تا خیس شوند، سپس یک لایه درون ظرف پیرکس به ترتیب میچینیم. در ادامه روی بیسکویتها را با مایه میپوشانیم و مجددا به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند.
مرحله سوم
در این مرحله به سراغ درست کردن گاناش میرویم، برای این منظور خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا خامه گرم و روان شود. توجه داشته باشید خامه نجوشد.
مرحله چهارم
زمانی که خامه روان و گرم شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکلات تختهای را به آن میافزاییم، سپس به خوبی هم میزنیم تا شکلات با گرمای خامه ذوب شود. حالا اجازه میدهیم گاناش کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
در ادامه گاناش خنک شده را به صورت یکدست روی دسر میریزیم، سپس ظرف را به مدت ۷ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان دسر را از یخچال خارج کرده و به ابعاد دلخواه برش میزنیم. نوش جان.
منبع: چی شی