فراشپز- پیراشکیها یکی از خوشمزهترین و بهترین میان وعدههای ما ایرانیها هستند که در طعم و مدلهای مخلتف در آمورشهای قبلی به شما یاد دادیم این بار قرار است یک پیراشکی دو رنگ جذاب را به شما یاد دهیم که خمیر سادهی دارد و نیازی به خمیرمایه ندارد و شما میتوانید داخل تابه سرخ کنید و به همراه یک لیوان چای یا قهوه میل کنید. امروز طرز تهیه پیراشکی دو رنگ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آب گرم ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل ۱/۲ ق مربا خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
آرد به مقدار لازم (تا خمیر به دست نچسبد)
شکر ۱/۲ لیوان
طرز تهیه پیراشکی دو رنگ
مرحله اول: مخلوط کردن
ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود و بعد تخممرغ، شکر و وانیل را با هم خوب بزنید تا کمی کرم رنگ شود. حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی تخم مرغ از بین برود.
مرحله دوم: تهیه خمیر
سپس روغن و آب گرم را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد، بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید تا به خمیری که به دست نچسبد برسید. دقت کنید آب خور آردها باهم متفاوت است و اندازه آرد مقدار ثابتی ندارد خمیر نباید چسبندگی داشته باشد.
مرحله سوم: دو رنگ کردن خمیر
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از قسمتها پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر را به مدت یک ربع استراحت دهید.
مرحله چهارم: سرخ کردن
روی یک نایلون، خمیر سفید را پهن کنید و روی آن کمی آب بمالید. سپس خمیر قهوهای را باز کرده و روی خمیر سفید قرار دهید. خمیر را با کمک سلفون رول کنید و با نخ برش بزنید. در روغن داغ سرخ کنید. اگر دوست داشتید، در انتها روی شیرینیها پودر قند بپاشید. این شیرینی خوشمزه را با چای یا قهوه سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
فوت و فنهای دستور پخت پیراشکی دو رنگ
قبل رول کردن روی خمیر یعنی قسمت شکلاتی هم مرطوب کنید تا خوب به هم بچسبه و باز نشود.
میتوانید با چاقو ارهی نیز خمیر را برش بزنید.
حرارت باید متوسط باشد تا خوب مغز پخت شود.
منبع: پارسی دی