فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی برای آنهایی که به دنبال تجربه طعمهای جدید هستند.
مواد لازم برای لایم چیکن نعناعی
نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری
عسل: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
ساق مرغ: ۸ عدد، بی استخوان
ماست کم چرب:۱۲۰ گرم
پوست لیمو: ۲ قاشق چای خوری رنده شده
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه لایم چیکن نعناعی
در یک کاسه بزرگ عسل، آبلیمو و ۳ قاشق از نعنای خرد شده را با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل هم روی آنها بریزید. سپس تکههای مرغ را با خلال چوبی به هم وصل کنید و داخل سس درست شده بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید.
پس از سپری شدن این زمان تکههای مرغ را از مخلوط عسل و آبلیمو بیرون بیاورید و بر روی منقل کباب کنید. هنگام کباب کردن مرغها باید مدام آنها را بچرخانید و با قلمو سس آبلیمو و عسل را روی آن بکشید.
در آخر هم باقی مانده نعناعی خرد شده را با ماست و رنده پوست لیمو و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و در کنار مرغ کباب شده و سالاد سرو کنید.
نکته: دقت داشته باشید هنگام سرو مرغ خلال دندانها را از داخل آن در بیاورید و یا اگر دوست داشتید مرغ را با اضافه کردن پودر فلفل چیلی تهیه کنید.
نکات
از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو میتوانید در پخت این غذا استفاده کنید.
خلال دندانها را قبل از سرو خارج کنید.
برای خوش طعمتر شدن، داخل تکههای ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، میتوانید مرغ چیلی تهیه کنید.
نکات تکمیلی در مورد لایم چیکن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
لایم چیکن را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک