فراشپز- پلو آفریقایی بسیار خوشمزه است که با سینه مرغ طعم دار شده و پر ادویه تهیه میشود. شاید برایتان جالب باشد که پلو در کشورهای دیگر نیز مانند ایران از محبوبت خاصی برخودار است. پلو مرغ در آسیا نیز بسیار پر طرفدار است ولی آنها مقدار مرغ را بیشتر از برنج تهیه میکنند و در واقع مرینیت کردن مرغ مهم است.
اصالت این غذا برای شرق آفریقا میباشد که با یک مرغ کامل تهیه میشود ولی میتوانید از یک سینه استفاده کنید یک غذای سنتی و پر معطر است که میتوانید آن را با گوشت گاو نیز تهیه کنید. بدون شک برنج یکی از غذاهای مورد علاقه همه در جهان است یک وعده غذایی بسیار سریع که با ترکیب مواد معطر این پلو مرغ آفریقایی تهیه میشود. این پلو در کنار سالاد بسیار خوشمزه میشود. امروز پلو مرغ آفریقایی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان ۳ عدد
برنج ۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۳ حبه
پیاز ۲ عدد
روغن مایع ۲ ق غذا خوری
پودر میخک ۱ ق چای خوری
زیره ۱ ق چای خوری
دارچین ۱ ق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و فلفل چیلی قرمز و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی
مرحله اول: تهیه ادویه گرم ماسالا
برای تهیه این ادویه ابتدا زیره و میخک و دارچین و فلفل سیاه و کمی هل را داخل یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار میدهیم کمی تفت دهید تا گرم و عطرش خارج شود. از این ادویه ماسالا ۱ ق غذا خوری برای این دستور غذایی لازم داریم میتوانید اگر زیاد ماند آن را در یک ظرف دربسته تا ۶ ماه در یخچال نگهداری کنید.
مرحله دوم: مرینت کردن سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ را اگر استخوان دارد آن را جدا کنید و به صورت فیله در بیاورید سپس با ادویه ماسالا و کمی نمک و فلفل چیلی و آویشن و سیرها پوره شده خوب ماساژ دهید تا مزه دار شود سینه مرغ را میتوانید برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
مرحله سوم: سرخ کردن سینه مرغ
داخل یک تابه مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و سینههای مرغ مرینت شده را با حسابی سرخ کنید به طوری که کاملا طلایی شود. سینه مرغ سرخ شده را از تابه خارج کنید.
مرحله چهارم: تهیه سس مرغ آفریقایی
داخل همان تابه که مرغ را سرخ کردید پیازها را که از قبل نگینی ریز خرد کردید بریزید و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه فرنگی را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل تابه با پیاز تفت دهید وقتی آبش کشیده شده رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله پنجم: پخت مرغ آفریقایی
سینه مرغ را داخل سس قرار دهید و آب اضافه کنید در ابتدای پخت حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت را متوسط کنید تا سینه مرغ پخته و آب سس کم شود.
مرحله آخر
برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و مدام کف آن را بگیرید کمی از سس مرغ را داخل برنج ریخته و برنج را به صورت کته بمدت ۳۵ دقیقه دم بگذارید سپس داخل ظرف سرو کشیده و سینه مرغ را روی آن قرار دهید و به همراه سالاد و آب مرغ سرو کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت پلو مرغ آفریقایی
میتوانید سینه مرغ را خرد کنید و کمی بگذارید در سس پخته شود سپس داخل برنج ریخته و با بخار برنج پخته شود.
باید حرارت در حین پخت سینه مرغ زیاد باشد برتری این روش نسبت به آبپز کردن میباشد.
برنج را میتوانید قالبی تهیه کنید و با مرغ پخته شده سرو کنید.
منبع: پارسی دی