طرز تهیه املت ژامبون و پنیر
املت ژامبون و پنیر که به املت کالباس معروف است یکی از غذاهایی است که به زمان کمی برای آمادهسازی نیاز دارد و شما می توانید آن را علاوه بر وعدۀ صبحانه، برای وعدۀ نهار، شام یا میان وعدۀ ورزش کاران و کودکان نیز تهیه کنید.
فراشپز- شما هم به وعدۀ صبحانۀ خود اهمیت زیادی میدهید و از فواید خوردن یک صبحانۀ کامل برای شروع یک روز خوب اطلاع دارید؟ املت ژامبون و پنیر که در گروه خوشمزه ترین املتها و صبحانههای گرم قرار میگیرد یکی از دلپذیرترین وعدههای غذایی برای شروع یک روز پر انرژی است. این املت به دلیل داشتن تخم مرغ و پنیر از کالری بالا و انرژی زیادی برخوردار است و چون با ژامبون تهیه میشود، طعم فوقالعادهای با خود به همراه دارد.
املت ژامبون و پنیر که به املت کالباس معروف است یکی از غذاهایی است که به زمان کمی برای آمادهسازی نیاز دارد و شما می توانید آن را علاوه بر وعدۀ صبحانه، برای وعدۀ نهار، شام یا میان وعدۀ ورزش کاران و کودکان نیز تهیه کنید. اگر بهسلامت تغذیۀ کودکان و عزیزان خود در خانواده اهمیت میدهید از این غذای جذاب بهجای خوراکیهای فرآوری شده برای آنان استفاده کنید.
طرز تهیه املت ژامبون و پنیر بسیار خوشمزه و ساده
اگر برای شروع یک روز کاری به انرژی زیادی نیاز دارید یا در سفر هستید و زمان زیادی برای تهیۀ یک غذای خوشمزه ندارید، بهترین پیشنهاد به شما املت ژامبون و پنیر خوشمزه است. همچنین اگر به یک پیش غذای جذاب برای مهمانی و جشن های خود نیاز دارید، میتوانید این رسپی جذاب را امتحان کنید.
زمان لازم برای آمادهسازی املت ژامبون با پنیر: ۱۰ دقیقه
زمان لازم برای پخت املت ژامبون با پنیر: ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه املت ژامبون با پنیر
ژامبون پختهشده: ¾ پیمانه
پنیر خرده شده: ¾ پیمانه
تخم مرغ: ۸ عدد
شیر: ¼ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیازچۀ تازه: چند شاخه
روغن یا کرۀ ذوبشده: به مقدار لازم

مراحل تهیه املت ژامبون با پنیر
برای تهیه این املت به ژامبون پختهشده نیاز دارید. برای آماده کردن این املت قبل از تهیۀ آن ژامبونها را بپزید.
تمام تخممرغها را در یک ظرف بشکنید و با استفاده از چنگال آنها راهم بزنید تا کاملاً یک دست شوند و پف کنند.
به ترتیب شیر و نمک را نیز به مخلوط خود اضافه کنید و هم بزنید.
به مقدار نصف پیمانه از پنیر را جدا کنید و با ژامبونهای پختهشده باهم مخلوطکنید و در ظرف تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شوند.
برای تهیۀ این املت خوشمزه، شما به قالبهای کوچکی نیاز دارید. قالبهای کوچکی که تهیه کردید را چرب کنید و پس از چرب کردن مواد املت را داخل آنها بریزید.
روی هر قالب کوچک، مقداری پنیر بریزید. مقدار پنیر را برای تمام قالبها به مقدار مساوی تقسیم کنید. حدوداً برای هر قالب کوچک باید دو قاشق پنیر استفاده کنید.
فر را روی دمای ۱۷۵ درجۀ سانتی گراد تنظیم کنید و تایمر را روی ۲۰ دقیقه قرار دهید.
پس از آماده شدن این املت، پیازچهها را حلقهای برش بزنید و روی قالبهای کوچک پیازچه بریزید.

مراحل تهیه املت ژامبون و پنیر فرانسوی
روش پخت این املت استثنائی به فر نیاز ندارد و شما می توانید آن را در تابه تهیه کنید.
اگر به تهیۀ غذاهای ملل علاقۀ زیادی دارید، این املت فرانسوی پیشنهاد شگفتانگیزی برایتان خواهد بود. برای تهیه املت ژامبون و پنیر فرانسوی به ورقهای ژامبون، سوسیس، قارچ و پنیر گودا نیاز دارید.
برای تهیۀ این املت خوشمزه میتوانید از فلفل دلمۀ نگینی خرد شده و پختهشده هم استفاده کنید و قارچهای خرده شده را همراه فلفل دلمهای تفت دهید تا آب قارچ گرفته شده و کمی طلایی شوند.
سوسیسها را حلقهای برش بزنید و سرخ کنید سپس به ترکیب فلفل دلمهای و قارچ اضافه کنید تا طعم دار شوند.
برای تهیه این املت خوشمزه تخممرغها را شکسته و نمک و فلفل را اضافه کنید و در یک تابۀ داغ بریزید.
بعدازاینکه تخممرغها کمی سفت شدند باید ژامبونهای ورقه شده را روی نصف تخممرغها که بسته شده اند، قرار دهید.
ترکیب سوسیس، قارچ و فلفل دلمهای را روی ژامبونها بریزید و روی آنها را با پنیر بپوشانید و از آویشن برای خوشمزه شدن املت استفاده کنید.
در انتها، نیم دیگر تخم مرغ را که مواد روی آن قرار ندادید، روی نیم مواد برگردانید و درب تابه را ببندید تا پنیر ذوب شود.

فوت و فن تهیۀ املت ژامبون با پنیر
تهیۀ هر غذایی برای خوشمزهتر شدن به مواد اولیۀ تازه و مرغوب نیاز دارد که طعم دلپذیری به غذا ببخشد.
برای تهیۀ این املت خوشمزه به ژامبون مرغوب و باکیفیت نیاز دارید که سلامتتان را حفظ کند.
استفادۀ بیش از حد از مواد غذایی فرآوری شده برای سلامت بدن مضر است و به همین دلیل شما میتوانید برای حفظ سلامت خود از ژامبون خانگی استفاده کنید.
برای خوشمزهتر شدن این املت از سس خردل، سس گوجه یا سس سفید که دلخواهتان است، استفاده کنید. نوشیدنی پیشنهادی برای این املت خوشمزه، نوشیدنی بدون گاز است.
استفاده از پنیر مرغوب و باکیفیت در طعم این غذا تأثیر زیادی دارد.
یکی از نکات مهم خوشمزهتر شدن این املت این است که هرچقدر از پنیر بیشتری در طرز تهیه املت ژامبون و پنیر استفاده کنید، املت شما خوشمزهتر خواهد شد.
جایگزین سوسیس برای ژامبون میتواند به تنوع این غذای خوشمزه کمک زیادی کند.
همراه این املت جذاب از گوجه، خیار شور، پنیر، پیازچه و سبزی استفاده کنید.
فراموش نکنید پنیر از کالری زیادی برخوردار است و استفادۀ دائمی از آن موجب اضافه وزن میشود.
جمعبندی
ایجاد تنوع در پخت غذاهای ساده یکی از بهترین روشهای استفادۀ کمتر از غذاهای آمادۀ بیرونی است که کودکان و نوجوانان از آن استقبال زیادی میکنند.
املت ژامبون و پنیر یکی از غذاهای زیرمجموعۀ املتها است که به دلیل پنیر و ژامبون از کالری زیاد و طعم خوشمزهای برخوردار است.
از این غذای جذاب که با یکی از بهترین رسپیهای دنیا به شما معرفی شد به عنوان یکی از محبوبترین غذاهای دانشجویی یاد میشود که طعم خوشمزه ای دارد و به زمان پخت کمی نیاز دارد.
منبع: مجله اسنپ اکسپرس