طرز تهیه تارت میوه؛ یک دسر جذاب و لذیذ

پس از آن که تارت پخت آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود بعد که خنک شد روی آن با ماسوره کرمفیل سوربن بپوشانید و سپس با پوره میوه فراستینگ کنید.

طرز تهیه تارت میوه؛ یک دسر جذاب و لذیذ

فراشپز- تارت میوه یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه‌ای است که با ترکیبی از خمیر تارت و میوه‌های تازه تهیه می‌شود. این دسر، طعمی شیرین را از خمیر تارت با طعم تازگی و رنگ زیبای میوه‌ها ترکیب می‌کند. اگر به دنبال یک دسر جذاب و لذیذ هستید، رسپی تارت میوه می‌تواند گزینه‌ عالی باشد. طرز تهیه تارت میوه را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای تهیه تارت میوه

  • مارگارین۶۰۰ گرم
  • آرد۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ۲ عدد
  • آب۱۲۵ گرم
  • آرد۴۵۰ گرم
  • نمک یک‌چهارم قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • کرمفیل شیری و عسلی  به مقدار لازم
  • پوره میوه دلخواه ۲۰۰ گرم

طرز تهیه تارت میوه

یکدست کردن مارگارین

اولین مرحله از طرز تهیه تارت میوه این است که مارگارین را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با دستگاه همزن هم بزنید تا نرم و یکدست شود سپس ۳۰۰ گرم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و یکست شود.

درست کردن خمیر تارت

حالا و در این مرحله از تهیه تارت میوه، بقیه مواد را به مارگارین و آرد اضافه کنید تا خمیر تارت به دست آید. خمیر را با وردنه صاف کرده و داخل یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند.

پخت تارت

حالا نوبت آن است که تارت را بپزید. پس ابتدا خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و قالب بزنید. بعد آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم و طلایی شود.

اضافه کردن کرمفیل و پوره میوه

پس از آن که تارت پخت آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود بعد که خنک شد روی آن با ماسوره کرمفیل سوربن بپوشانید و سپس با پوره میوه فراستینگ کنید. 

نکته: تارت میوه خود را می‌توانید با انواع میوه تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

ارسال نظر