طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان و تن ماهی

این سالاد نه تنها یک انتخاب سالم و سَبُک برای وعده‌های غذایی محسوب می‌شود، بلکه طعمی اصیل و لذیذ از آشپزی ایتالیایی را هم برای سفره شما به ارمغان می‌آورد.

طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان و تن ماهی

فراشپز- سالاد سزار با پنیر پارمسان، ترکیبی کلاسیک و خوش‌طعم از برگ‌های تازه کاهو، نان تست و سس سزار است که می‌توان آن را با پنیر پارمسان  به سبک بازاری و خوشمزه درست کرد.

این سالاد نه تنها یک انتخاب سالم و سَبُک برای وعده‌های غذایی محسوب می‌شود، بلکه طعمی اصیل و لذیذ از آشپزی ایتالیایی را هم برای سفره شما به ارمغان می‌آورد.

 در ادامه طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان را در ادامه بخوانید تا آن را به سبک بازاری درست کرده و یک غذای مقوی و سبک داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد با پنیر پارمسان

  • روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
  • پودر پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده۱ حبه
  • نمک۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه۱/۸ قاشق چای
  • نان تست مکعبی برش خورده۲ پیمانه
  • کاهو خرد شده۲ عدد

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار

  • تن ماهی
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • نمک به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ۱ عدد
  • آب لیمو۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
  • پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
  • فلفل سیاه۱/۴ قاشق چای‌خوری

کانال فراشپز در تلگرام

طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان

مرحله اول: نان تست‌ها را مزه‌دار کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان، به سراغ نان تست‌ها بروید؛ آن‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید. حال برای افزودن بافت ترد و طعمی بی‌نظیر به سالاد سزار، در یک کاسه متوسط روغن زیتون، پودر پنیر پارمسان، سیر تازه یا پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس نان‌های خرد شده را به کاسه اضافه کنید و آن‌ها را به‌ آرامی هم بزنید تا هر تکه نان کامل به این ترکیب معطر و کرمی آغشته شود.

نان تست‌ها پس از تفت، سطحی طلایی و عطری مطبوع خواهند داشت که هر لقمه از سالاد را برایتان لذیذتر خواهد کرد.

مرحله دوم: نان تست را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان، نان تست مکعبی را روی سینی فر به‌ صورت یک‌ لایه و با فاصله از هم بچینید تا حرارت یکنواخت به همه نان‌ها برسد. آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید. سینی را بیرون بیاورید و آن‌ها را هم بزنید. مجدد برای پنج تا ۱۰ دقیقه دیگر پخت‌شان را ادامه دهید تا کامل طلایی و ترد شوند. 

پس از پخت، کروتان‌ها را از فر خارج کنید تا کامل خنک شوند؛ با این روش هر تکه نان به خوبی به طعم روغن زیتون و پنیر پارمسان آغشته شده و بافتی بی‌نظیر پیدا می‌کند.

مرحله سوم: سس سالاد را درست کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان، نوبت به تهیه سس سالاد سزار می‌رسد. پس در یک کاسه متوسط، تن ماهی، سیر تازه رنده‌ شده و کمی نمک را با چنگال له کنید تا به بافتی یکدست و خمیری برسد. سپس آب لیمو تازه را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید تا با خمیر ماهی و سیر ترکیب شود. در ادامه، زرده تخم‌ مرغ را به مخلوط اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا سس سالاد سزار کرمی و یکدست حاصل شود.

حال این سس جذاب، آماده ترکیب با برگ‌های تازه کاهو و کروتان‌های طلایی با طعم پنیر پارمسان است.

نکته: اصل این دستور با ماهی کولی است که شما می‌توانید سس ورچسترخانگی، تن ماهی پر از روغن زیتون، زیتون سبز خرد شده را جایگزین آن کنید.

مرحله چهارم: روغن زیتون و پنیر پارمسان را اضافه کنید

 

در ادامه تهیه سس برای سالاد سزار با پنیر پارمسان، روغن زیتون را کم‌ کم و قطره‌ قطره به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید تا روغن با مواد دیگر ترکیب و سس یکدست شود. بعد از چند قاشق اول، می‌توانید روغن را به آرامی و یکنواخت بریزید و هم‌زمان آن را هم بزنید تا سس کمی غلیظ و کرمی شود.

در پایان، پودر پنیر پارمسان  و کمی فلفل تازه آسیاب‌ شده را اضافه کنید و هم بزنید تا طعم و عطر پنیر به خوبی در سس پخش شود. حالا سس آماده است تا روی سالاد وکروتان‌های ترد بریزید.

مرحله پنجم: سالاد را درست کنید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان باید کاهوی تازه را در اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سس سزار را اضافه کرده و با کاهوها خوب مخلوط‌شان کنید. در ادامه کروتان‌های ترد را به همراه لایه‌ای از پنیر پارمسان، روی سالاد را بپوشانید. سالادتان را با گوجه‌های گیلاسی و زیتون سیاه تزئین کنید.

در نهایت یک سالاد سزار حرفه‌ای و رستورانی دارید که طعم اصیل آن را مدیون انتخاب درست پنیر پارمسان هستید.

نکات تکمیلی تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان

سالاد سزار با پنیر پارمسان زمانی به بهترین شکل خودش می‌رسد که نه تنها در انتخاب مواد لازم نهایت دقت را داشته باشید بلکه نکات و ترفندهای تهیه آن را هم بداند. پس نکات تکمیلی زیر را بخوانید تا به بهترین شکل مراحل تهیه را پیش ببرید.

انتخاب پنیر در تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان

انتخاب پنیر در تهیه سالاد سزار اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که طعم اصلی این سالاد کلاسیک به شدت به کیفیت و نوع پنیر بستگی دارد. بهترین گزینه برای این سالاد، پودر پنیر پارمسان  است که بافتی دانه‌دار، عطر قوی و طعمی شور و دلچسب دارد. رنده کردن یا استفاده از تراشه‌های تازه پارمسان روی سالاد، علاوه بر افزودن طعم اصیل، ظاهر غذا را هم حرفه‌ای‌تر می‌کند. همین ویژگی باعث شده است که سالاد سزار بدون پنیر پارمسان، تقریبا ناقص به نظر برسد.

پنیر پارمسان کاله به دلیل کیفیت بالا، طعم اصیل و ارزش غذایی، گزینه‌ای ایده‌‌آل برای تهیه سالاد سزار محسوب می‌شود. این پنیر که از شیر تازه تولید شده، سرشار از پروتئین و کلسیم است و علاوه بر طعم‌دهی، ارزش تغذیه‌ای سالاد شما را نیز افزایش می‌دهد. استفاده از پنیر پارمسان، چه به صورت رنده شده در سس سزار و چه به شکل ورقه یا تراشه روی سالاد، انتخابی هوشمندانه برای تجربه یک سالاد سزار بی‌نقص و به‌یادماندنی است.

در صورت عدم دسترسی به پنیر پارمسان می‌توانید از پنیر فتا، پنیر گودا یا چدار کهنه استفاده کنید.

پنیر پارمسان کاله با الهام از اصالت ایتالیایی پارمیجیانو رجیانو، بافتی سفت و دانه‌دار، طعمی غنی و ارزش غذایی بالا دارد. این پنیر سرشار از پروتئین و کلسیم است و در انواع غذاهای ایتالیایی مانند پاستا، پیتزا، سالاد و سوپ طعمی اصیل و متفاوت می‌آفریند.

در کنار آن، پنیر ورقه‌ای و قالبی پارمسان کاله با ترکیب پنیر طبیعی و تازه، بافتی نرم و قابلیت ذوب عالی را ارائه می‌دهد که انتخابی کاربردی و خوش‌طعم برای ساندویچ‌ها، برگرها و غذاهای روزمره است.

انتخاب کاهو در تهیه سالاد سزار با پنیر پارمسان

برای تهیه یک سالاد سزار خوشمزه و حرفه‌ای، انتخاب و آماده‌سازی کاهو اهمیت زیادی دارد. برگ‌های کاهو باید تازه، ترد و بدون لکه باشند. پس از شستن، آن‌ها را کامل خشک کنید چرا که وجود آب اضافی باعث رقیق شدن سس و کاهش کیفیت سالاد می‌شود. بهترین روش برای خشک‌ کردن کاهو استفاده از دستگاه خشک‌کن سالاد یا گرفتن آب آن‌ها با یک پارچه نخی تمیز است.

نکته مهم دیگر، خنک نگه داشتن کاهو و ظروف سالاد است. هنگامی که کاهو و حتی کاسه سرو خنک باشند، طعم و بافت سالاد سزار با پنیر پارمسان بسیار لذیذتر خواهد شد. بنابراین پیشنهاد می‌شود قبل از سرو، برگ‌های کاهو را مدتی در یخچال قرار دهید تا تردی و تازگی‌شان حفظ شود. انتخاب درست و آماده‌‌‌سازی اصولی کاهو، اولین قدم برای داشتن یک سالاد سزار حرفه‌ای است.

استفاده از نان مناسب در تهیه سالاد سزار

کروتان‌ها یا همان تکه‌های نان تست‌ شده یکی از مهم‌ترین فاکتورها در تهیه سالاد سزار است. انتخاب نان مناسب برای تهیه کروتان اهمیت زیادی دارد؛ نان‌های خیلی نرم یا خیلی شیرین نتیجه مطلوبی به شما نمی‌دهند. بهترین گزینه استفاده از نان‌های باگت، نان ایتالیایی یا نان تست ساده است که بافتی نسبتا محکم و قابلیت برشته‌ شدن یکدست دارند. 

طرز تهیه سالاد سزار رژیمی برای افراد حساس به گلوتن

رژیم غذایی تنها محدود به کاهش وزن نیست و گاهی حفظ سلامت و جلوگیری از مشکلات گوارشی برای افراد حساس به گلوتن یا بیماران سلیاکی اهمیت دارد. مصرف گلوتن در این افراد می‌تواند منجر به سوءهاضمه و مشکلات دیگر شود، بنابراین استفاده از مواد غذایی فاقد گلوتن ضروری است.

برند سلینو کاله با سال‌ها تجربه در تولید محصولات بدون گلوتن، امکان تهیه غذاهای سالم و مطمئن را فراهم کرده است. برای مثال، می‌توانید در تهیه سالاد سزار، نان تست بدون گلوتن و سس‌های بدون گلوتن را جایگزین نمونه‌های معمولی کنید تا یک سالاد سالم و مناسب برای افراد حساس به گلوتن داشته باشید.

نگه‌داری سالاد سزار با پنیر پارمسان

در صورتی که هنوز سس سالاد را به سالاد سزار اضافه نکرده‌اید، می‌توانید آن را برای پنج روز در یخچال نگهداری کنید. تنها در نظر داشته باشید که سالاد را باید در ظرف در بسته قرار دهید تا هوا وارد آن نشود تا کاهو، کروتان‌ها و پنیر پارمسان تازگی و بافت خود را حفظ کنند. در آخر آن که شما برای حفظ تازگی سالادتان می‌توانید کروتان‌ و پنیر ورقه‌ای پارمسان را قبل از سرو آن، به سالاد اضافه کنید.

استفاده از سبزیجات و غلات جایگزین در تهیه سالاد سزار

سالاد سزار از آن دسته سالادهایی است که می‌توانید با توجه به ذائقه خود، تغییراتی در مواد آن ایجاد کنید تا تنوع بیشتری پیدا کند. به عنوان مثال، سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌ گیلاسی، آووکادو یا خیار می‌توانید به سالادتان اضافه کنید. همچنین برای غنی‌تر و مقوی‌تر شدن سالاد، می‌توانید غلاتی مانند کینوا یا پاستا پخته‌ شده هم در آن بگنجانید.

منبع: کاله

ارسال نظر